Langs de weg van Philips Nederland naar het Catharina Ziekenhuis tegenover de Eendjesvijver, kunt u onze gezellige interieur- woonwinkel vinden in een mooi, nieuw, nostalgisch pand. In een prettige ambiance van klassie- eigentijdse Engelse stijl, kunt u bij ons terecht voor een betaalbaar klein kado tot een complete inrichting voor uw huis en/of bedrijf. Met o.a. de merken Le Clerq & Bouwman voor de verlichting, Baroque voor de geweldige decoratie en Simon Crown voor de banken, is onze collectie ruim compleet.

Naast een wisselende collectie voor in en om het huis, vindt u een groot assortiment zijden bloemen en -planten. Of het nu gaat om bruidswerk, grafwerk of gewoon een gezellig boeket voor in uw huis of bedrijf, we kunnen het allemaal voor u maken. Mocht u toch iets anders zoeken, dan staan wij met ons “Personal Shopprogramma” altijd voor u klaar om datgene voor u samen te stellen wat geheel aan uw wensen zal voldoen. Van klassiek tot modern (en alles wat er tussenin zit), zijn wij in staat om van uw huis een thuis te maken!!

Met al meer dan 25 jaar ervaring, runnen wij onze winkel De Lakeij aan de 2e Lieven de Keylaan 2 in Eindhoven. Kom gerust eens een kijkje nemen! U zult zeker bij binnenkomst compleet verrast worden door de brede variatie aan producten!

Tip: Bekijk ook eens onze brede geurcollectie met o.a. geur & luchtzuiverings lampen van Lampe Berger, en nieuw in onze collectie, geurende Scentchips!

Graag tot ziens!

Team de Lakeij
Ellen Bogers