🔹  Maison Berger Paris 🔹

De Lampe berger brander zuivert eerst de lucht van onaangename geuren zoals rook, kook, en dieren luchtjes en verspreidt dan desgewenst  een heerlijke huis parfum! We hebben wel 50 verschillende huis parfums En LampeBerger branders in het assortiment. En om het U gemakkelijker te maken zijn de geuren Heeft elke flacon een kleur waardoor U kan zien of het een warme, oosterse, frisse, zoete of neutrale geur is!

Het verspreidingssysteem biedt de allerbeste kwaliteit van huisparfums. Vul de Lampeberger voor maximaal 2/3 met één van onze vloeistoffen. Laat de vloeistof eerst 20 minuten intrekken. Steek daarna de brander aan en blaas deze na 2 minuten weer uit. Dan gaat de lamp zijn werk doen. Ongeveer 20 minuten aan laten voor het beste resultaat. Als aanvulling hebben we ook de Geurverspreiders, Vegan Geurkaarsen en Autodiffusers in ons assortiment.

Kom gerust vrijblijvend  langs voor een demonstratie en een persoonlijk geur advies die bij U past  want  geur is immers iets persoonlijks.

                      🔹 Greenleaf 🔹

 

Greenleaf bestaat ruim 45 jaar. Greenleaf is een Amerikaans bedrijf dat in 1975 gestart is  als kwekerij van mooie bloemen en planten. Mede door jarenlange  ervaring in die branche, heeft liefdevol geleerd om de geuren die bloemen en planten verspreiden, Uiterst te waarderen.

Greenleaf streeft er dan ook na om de pure geur en sfeer van bloemen en planten, in combinatie met heerlijke kruiden, bij u thuis tot zijn recht te laten komen. Gemaakt van natuurlijke producten, hebben zij een groot aantal aan verrassende combinaties samengesteld, die ongetwijfeld de sfeer in uw huis of auto ongetwijfeld vergroten.!

Heerlijke frisse geuren die doen denken aan een beginnend voorjaar, tot warme sensuele  prikkelende geuren die herinneringen oproepen van een gezellige wintertijd. Ook na ruim 40 jaar ervaring is Greenleaf nog steeds bezig om nieuwe geur lijnen te ontwikkelen zodat we jullie zintuigen blijven verrassen!!